Search
  • bravenylife

3. Lista siitä mitä ET saa tehdä


Kun uutinen tulevasta erostamme saavutti lähipiirin, sain puhelun mieheltä jonka olin itseasiassa tavannut vain kerran joskus vuosia sitten. Tämä oli yksi niistä mieleenpainuvista hetkistä jotka tulen muistamaan aina.


Kyseinen kaveri oli niin ikään aikanaan käynyt läpi eron. Hän oli katsellut facebookista biisi päivityksiäni ja ymmärsi niiden kautta että tuo mies tarvitsee apua.

Juttelimme puhelimessa tunnin verran kaikesta eroon liittyvästä. Tärkein anti tuossa keskustelussa oli konkreettiset ohjeet jotka hän minulle antoi:


1. Älä ala ryyppäämään. Se vaan pahentaa asioita ja krapulassa kaikki tuntuu vielä pahemmalta kuin oikeasti onkaan.

2. Lopeta exäsi somepäivitysten seuraaminen heti! Poista hänet kaverilistalta, vaikka olisittekin kutakuinkin sovussa. Ei ole mitään järkeä kiusata itseään ja käydä katsomassa kuvia exästäsi uuden miehen kainalossa.

3. Päästä irti. ÄLÄ missään tapauksessa lähde riehumaan exäsi uuden miehen luokse!!!

Halusin jakaa nuo ohjeet teidän kanssanne, koska itseäni ne auttoivat tuolloin paljon. Pidin myös siitä, että ohjeet eivät olleet ympäripyöreitä elämänviisauksia tyyliin "aika parantaa haavat", vaan konkreettisia selkeitä sääntöjä joita pitäisi noudattaa. Olin tuolloin edelleen aivan sekaisin ja tuuliajolla enkä todellakaan tiennyt mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Helpotti kuitenkin kun tiesin kolme asiaa joita EN saa tehdä.

Kuva: @hopia_photography

553 views0 comments

©2020 by Brave_Ny_Life. Proudly created with Wix.com